Årsplan engelsk 4.klasse

Fælles mål

Se venligst højre spalte.

Vi tager udgangspunkt i læsebogen Pit Stop #4 og temaerne Free time, Pets, The Wild West, The Arctic, Let´s celebrate.

Pit Stop #4, topic book
Pit Stop #4, task book
Pupil’s Book, læsebog: First Choice for Femte
Workbook, arbejdsbog: First Choice for Femte
Grammatikhæfte: Let’s do it

Når vi arbejder med tekstbogen vil der være oplæsning efter, at eleverne har hørt teksten som lytteøvelse på CD’en enten hjemme eller i timen/ eller oplæsning fra læreren. De øver udtale evt. efter lærerens hjælp. Læreren hjælper løbende. Teksten oversættes mundtligt, af og til skriftligt. Det vægtes, at eleven anvender gætteteknik samt bruger glosehjælp i opslagsbøger. Efter den skriftlige tekstbearbejdning, bearbejdes den mundtligt ved spørge-/svarteknik fra lærer-elev og elev-elev. Her vil der være relevant partner- og gruppearbejde, hvor man går i dybden med selve temaet.

Når der arbejdes med grammatik vil elevene  blive introduceret for emnet og få en forklaring på hvad det er vi skal i gang med. Vi vil lave et par af løsningerne på tavlen hvorefter eleverne selv går i gang.

Computer vil blive anvendt i så stort et omfang som muligt - blandt andet vil vi benytte Pit Stop Web. Vi vil ligeledes bruge computer til informationssøgning og skrivning af tekster.
Vi skal også høre en del musik for at øve den auditive del af indlæringen.

Lektier og foreløbig arbejdsplan

Der vil være lektier i faget.  Når vi har læst en tekst i læsebogen, løser vi sammen de opgaver, der hører til teksten i Task Book/Workbook.
Let’s do it vil der være ca. to siders grammatik pr. lektion. Det meste vil de nå herovre, men der kan være en opgave, der skal løses hjemme. De vil altid få en uge til at nå det.

Eleverne vil blive evalueret ved hjælp af tests og opgaver. Der vil også være korte tekster i forbindelse med et projekt eller oplæg. Her får man en karakter. De vil ligeledes blive evalueret på deres deltagelse i undervisningen.