Årsplan for engelsk 7.klasse

Se venligst højre spalte.

Centrale kundskabs- og færdighedsområder

Se venligst trinmålene i højre spalte.

Reader arbejder eleverne med roles, animals, crime og sports.  I Pit Stop læses om discoveries, girls and boys.

Undervisningen vil tage udgangspunkt i to læsebøger: Pit Stop, som er tematisk opbygget, og New Choice Reader.  Dertil vil være to øvehæfter med grammatik, nemlig New Choice Workbook og Engelsk øvehæfte 1

Grammatiske emner forklares på dansk og opgaver løses individuelt.  Eleverne vil deltage ved at læse højt, lytte aktivt til cd’er, diskutere tekster, udforme projekter om engelsksprogede kulturer, fremlægge og kommunikere på engelsk.

Lektier

Der vil typisk være en tekst at læse fra den ene uge til den næste og grammatikopgaver, som skal laves færdige.  Der vil jævnligt være stile, som skal afleveres.

Prøver, opgaver og undervisningsiagttagelse vil også blive brugt i den løbende evaluering.  Alle bliver hørt læse op, for at sikre en forståelig udtale.